Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

PRATA med BB

Av Therese - 28 augusti 2007 13:16

Jag idag ha jag vare i Birsta med mormor. Jag va tvungen att köpa mej ett par långbyxor för jag ha INGA alls.


Dom lång byxor jag ha haft förut kommer jag inte i. Men de finns faaan nästa inga mamma kläder alls. Jag va på Hm hittade massa tröjor men dock inte några byxor.

Blev så less. Finns inte några STOR stl alls.


Så vi gick på Lindex och kikade men vi hittade inte några där heller fanns bara i STL xs, s,m men de är ju ingen stl jag kan ha.


Vi gick på Kapphal för att kika vad de ha för någonting och där hade dom inte några speciella mamma byxor utan jag fick köpa ett par vanliga byxor med resor i midjan och så dära. Dom bli nog bra och räcker nog graviditeten ut.


Ringde BB


Idag ringde jag BB och pratade med dom angående de där med Aurora Gruppen. Och då kollar hon upp om de kommit in nån remiss och då säger dom att dom ej fått nån remiss från BM så då blev jag less och sa jag är faktisk i veckan 32 och de är inte så långt kvar. Jag behöver faktiskt få prata med en Aurora sköterska om förlossningen och så dära så vi få väl se hur de bli. Sköterska jag pratade med skulle ta tag i de dära och surra med en Aurora sköterska om jag ska skulle få komma dit och de skulle hon gö så fort som möjligt..

Så hon skulle kolla upp de och ha jag inte hört nått i slutet på veckan få jag ringa igen då.


Bli lite less. Är skit nervös in för förlossningen så de räcker så jag hoppas verkligen jag få träffa en sköterska snart och diskutera kring detta och sedan träffa en läkare igen.


GISSLIN


Jag  i morse kom ju gisslin till oss för att kolla på allt och så dära. Då säger han.. Oj de här ser inte lovande ut. Vi kommer få att riva mycke här. De här kommer ta tid. Jag då säger jag när räkna du med att vara klar då..? "då säger han kanske torsdag nästa vecka" Gissa om jag blev less de är bara för namnet.


Hos mormor


Jag och Micke bo hos min mormor under renoveringen. Pga att hemma hos mamam gå de inte att bo så trångt och så dära. Jaja vi få väl se hur de ska gå. Inatt sov vi som kratter hoppas på att de bli bättre i natt.

Mormor ha lagt i en annan madrass i mickes säng så vi hoppas de bli lite bättre.

Hoppas de i allafall.








 
 
Frida

Frida

28 augusti 2007 19:41

Meh, det lät ju konstigt. Har du kollat på stan? För jag har handlat mammabyxor både på H&M och Lindex så sent som igår, och då hade dom flera byxor att välja mellan, allt ifrån stl s-xl.

http://bsomibaby.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese - 2 september 2007 14:37

Skit på Dej. Säger jag snart. De bara jävlas jag bytt blogg öfr inte alls för länge sedan och nu börja denna skit blogg jävlas med mej VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska alltid allt jävlas med mej för de gå att skriva  inlägg men inge mera.. Hmmm jajaj..   Ho...

Av Therese - 1 september 2007 17:19

Ja du idag ha jag inte gjort mycke vare till birsta IGEN och kika lite va in på jobbet och ät . Så roligt att komma dit och träffa sin arbets kamrater... :-D   Nu ha vi iallafall flytta hem ENDAST sovrummet är kalrt där ha vi sove i natt i våra egna ...

Av Therese - 31 augusti 2007 11:35

Jag nu på för middagen ha jag prata med BM att jag inte hört nått från aurora gruppen. Hon tyckte de va konstigt och skickade dirsket en påminnelse remiss dit. :-)   Hon blev väldans brydd. :-o När jag va till läkaren den 8/8-07 så sa han åt mej att ...

Av Therese - 29 augusti 2007 12:45

Min graviditet - BF Sön 21 okt 2007 Uträkning utgår från dagens datum: Ons 29 aug 2007   Din graviditet startade Mån 15 jan 2007   Din menscykel är ca 28 dagar  Du blev gravid ungefär Mån 29 jan 2007 (ägglossningen)     Du har gått 226 fulla dagar av...

Av Therese - 29 augusti 2007 09:10

Inatt ha jag sove hundra gånger bättre än tidigare natt. Visst fortfarande en hård säng men mormor bytt ut madrassserna så de blev bättre.   Bebis i magen är väldigt lugn idag. inte ett ljud ha den gjort i från sej men den kör kanske igång fram mot ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards