Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

Nu ha jag sove borta:-(

Av Therese - 28 augusti 2007 06:20

Ja nu idag kommer Gisslins och ska köra igång med renoveringen. Huva vad jag gruva mej. Vi ha sove borta en natt vilket helvete säger jag ha sove 30 min på hela natten då över driver jag inte. Mormors säng är inget för min rygg ska jag säga. Vanliga skumgummi madrasser och så dära- Hur hårt och så som helt. Dom är till och med ut liggd och där man ska ha rumpan är de en stor grop.


Micke fick sova på golvet för han fick så ont i ryggen den sida jag låg på va lite bättre men inte mycke. Ha sån foglossning och rygg smärta idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag klara nog inte av att sova där nå mera. Inte micke heller.


Vi få se hur de sluta med in för kvällen.


Nu sitter jag här och surfa hemma innan gisslins ska komma hit och hämta nyckeln samt att jag ska säga vad jag vill ha för färger.


De känns skit roligt att vi äntligen ska få renoverat men samtidigt deppande pga. att jag kommer må kass denna vecka. Att sova borta för de första sedan för de andra att jag inte kan sova i denna JÄVLA säng mormor ha. Visst hon är toppen snäll och mysig som låter oss bo där under renoveringen men hon kunde ju ha tänkt på vad hon la oss på jag. Jag är gravid och jag ha ryggproblem jag behlver verkligen nått riktigt att sova på.


Jaja


Igår


Igår va jag till stan och shoppade. De blev inte så mycke men lite granna. Jag in handlade en present till Sandra och Jonas som gift sej sedan blev de en Dop present till Tuva. Hoppas de bli nöjda nu då.


Köpte även en neccesär åt mej själv. Den ska med på BB då de är dags.


AURORA Grupp


Ja fatta inte varför inte Aurora gruppen hör av sej. De börja göra mej riktigt nervös in för förlossningen och så dära. De är fortfaranade inte klart om de bl isnitt eller va de bli. Utan jag ska först träffa den dära gruppen och prata igenom allt senda så ska jag till läkaren igen och surra. känns som tusen 100 år tills allt är klart.


Men de är väl bara att bit i de sura äpplet.


(GUD VAD JAG KLAGA IDAG , Men är inte på humörr pga. dålig sömn)


Middag


Idag ska vi äta Tacos till middag hemma hos mickes mamma de ska verkligen bli skit gott de kan jag lova. Mums vad gott de ska bli.


Känns som tusen år sedan man åt de men de va de inte..


BEBIS


Jag bebis i magen verka må bra men ha protistera då jag ha sove dåligt och så dära. Den ha väl känt att jagl lide hela natten. Idag bli de att gå på alvedon för att klara av dagen. Gilla inte att gå på värk tabletter nu när jag är GRAVID men idag ha jag inge val alls. Jag ha jävligt ont ananrs och pina mej igenom att inte ta några tabletter förutom om jag ska göra nått speciellt.


Men idag ska jag inte göra ett SKIT utan bara ta de lugnt hemma hos mormor men jag måste ta värktabletter så är de tyvärr..




 
 
Ingen bild

Nudel

28 augusti 2007 09:56

Om ni nu ska sova borta under en hel veckas tid kan ni väl ta ur och ta med resårbottnana ur eran säng och ligga på? Blir det för lågt att bara ligga direkt på golvet kan ni köpa nå billiga ben till bottnarna på IKEA eller palla upp på annat vis *tips*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese - 2 september 2007 14:37

Skit på Dej. Säger jag snart. De bara jävlas jag bytt blogg öfr inte alls för länge sedan och nu börja denna skit blogg jävlas med mej VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska alltid allt jävlas med mej för de gå att skriva  inlägg men inge mera.. Hmmm jajaj..   Ho...

Av Therese - 1 september 2007 17:19

Ja du idag ha jag inte gjort mycke vare till birsta IGEN och kika lite va in på jobbet och ät . Så roligt att komma dit och träffa sin arbets kamrater... :-D   Nu ha vi iallafall flytta hem ENDAST sovrummet är kalrt där ha vi sove i natt i våra egna ...

Av Therese - 31 augusti 2007 11:35

Jag nu på för middagen ha jag prata med BM att jag inte hört nått från aurora gruppen. Hon tyckte de va konstigt och skickade dirsket en påminnelse remiss dit. :-)   Hon blev väldans brydd. :-o När jag va till läkaren den 8/8-07 så sa han åt mej att ...

Av Therese - 29 augusti 2007 12:45

Min graviditet - BF Sön 21 okt 2007 Uträkning utgår från dagens datum: Ons 29 aug 2007   Din graviditet startade Mån 15 jan 2007   Din menscykel är ca 28 dagar  Du blev gravid ungefär Mån 29 jan 2007 (ägglossningen)     Du har gått 226 fulla dagar av...

Av Therese - 29 augusti 2007 09:10

Inatt ha jag sove hundra gånger bättre än tidigare natt. Visst fortfarande en hård säng men mormor bytt ut madrassserna så de blev bättre.   Bebis i magen är väldigt lugn idag. inte ett ljud ha den gjort i från sej men den kör kanske igång fram mot ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards