Direktlänk till inlägg 26 augusti 2007

Nu är de inte långt kvar

Av Therese - 26 augusti 2007 09:13

Ja på Tisdag kommer Gisslins måleri hit och ska börja med renoveringen. De ska bli så skönt att de ska börja men samtidigt jobbigt ska jag säga.

Vi ska dock inte bo hemma pga. att skulle vi bo hemma skulle de ta en vecka ungefär per rum.

Men nu när vi inte ska bo upp i de så skulle de ta ungefär 5 arbetsdagar tills hela lgh:n är klar. De ska verkligen bli skönt att få ordning och att de ska bli klart nån gång.


Vi möblera och sätta upp nya gardiner putsa fönster dammtorka, ställa dit blommor och så dära. Vill verkligen göra fint här hemma nu. Så man kan slappna av fram tills knodden kommer.


Dollar


igår så for jag till Huddik med mamma och mormor. De va verkligen trevligt. Vi lunchade på Donken och sedan for vi vidare till Dollar store. Där blev vi ett par timmar. Jag handlade dock inte så mycke pga. att jag hittade inget som va så där super märkvärdigt.

Blev faktikt lite besviken men men så är de ju.


JAg köpte.

*En Termos till knodden (Kunna ha uppvärmt vatten i)

*En nalle till knodden

*Tvål

*Hud kräm till BB

*Tandborste (till BB)

Skulle köpa en neccesär men de hade bara fulla samt så tyckte jag dom va dyra för att vara en billighets kedja.


Men efter vi vare på Dollar trippade vi över på baby profssen och kikade lite. Hade så mycke smått och gott där. Handlade inte någonting men vi kikade mest. Elin fick några leksaker och så där så hin blev nöjd.


Efter vi gått på alla affäer som Dollar och Baby profssen så hade jag så ont i ryggen så vi for på Donken och tog en kaffe och Elin tog en glass. Jag drack Kaffe Cool mums. I love IT...

Sedan träffade jag Maggis Roligt att träffa de.


När vi fika och så dära. Belv de även en tripp på Albert och Herbert. De va verkligen trevligt de. Hur mycke fint och billigt som helst. Ska man liks väl åka till dollar så tycker jag man ska ta en tripp till Albert och Herbert. De va verkligen roligt och mysigt att gå där. Jag shoppade där.


*Lamp skärm SVART

*Handukar till oss på halva priset Bruna Super fina Betalade bara 64,50 för två badlakan, 3 handukar skit billigt ju..


När jag kom hem hade jag även lite pengar kvar. De så verkligen roligt inte för vanlighetens skulle jag ha de eller.


TVÄTTIS


Igår kväll hade micke och jag tävtt stugan min rygg va inte alls pigg på de men jag va ju tvungen. Micke tävttade maskinerna och hängde och så dära och jag fick  sköta mangligen. Men vi fick tävtta några maskiner upp pga. att ena va trasig då blev jag arg. Huva vad less jag va.


Bebis


Igår rörde inte bebis sej mycke på hela dagen. Blev lite orolig fram mot kvällningen. Men vid 10 tiden körde den igång då jag låg på sidan gjorde kulle byter och allt va de gjorde så mysigt verkligen..


Nu är de inte alls långt kvar till  lill*n ska kika ut.I morgon gå jag in i veckan 32+0 Alltså vecka 33. De ska verkligen bli mysigt med en liten knodd i världen.


Tänk för några månader sedan så va jag så ledsen och deppad över att jag inte trodde jag kunde bli med barn och efter mycke om och men så bara sa de pang boom chrach så vissade de ett stort fint plus på vår sticka gissa om jag blev glad. Mycke oro och så dära ha de vare kring denna graviditet hit tills men De är väl kanske för att denna bebis verkligen va så efter längtade så de är inte klokt.


När jag tänker på denna bebis DELVIS tänker jag på vår bekant Pingy som gick bort. För i samma veva som vi blev "GRAVID" så umgicks vi med honom. Denna månad"januari". Jag blev gravid någon gång i januari och då umgicks vi en hel del med pingy och så dära. Vi skjusade han och så. Sedan va han hos oss och kiakde på film och så dära.


De som va så roligt va att han frågade oss de sista han gjorde när han klev ut bilen när vi umgicks med han va" När ska ni skaffa litet då"`? Då sa vi att de fick vänta. Men bara några veckor så fick vi veta att de ligger en knodd i vår mage. Ganska fränt tycker jag. Tråkigt de som hände med honom. Han finns verkligen i våra tankar de gö han.


Möblera om


Idag ska Micke möblera om här hemma och ställa lala möbler och så dära på mitten av rummen så gisslins kan komma och renovera här till veckan. Så han ha de han gö jag ska väl hjälpa till lite jag med men de är mycke tunga grejer så jag klara tyvärr inte av så mycke.






 
 
Ingen bild

Nudel

27 augusti 2007 02:28

Lustigt att just Pingy var med under första graviditetstiden (utan att ni visste det) och att han frågade er om en framtida knådd.. Han och Björn var dom allra första som (samtdigt) fick veta att jag var gravid ju. Han verkade gilla barn. Han var så faschinerad av Oscar dom gånger han var här. Han lekte med honom och lixom bara stog och log mot Oscar.
.
Det kändes så konstigt då vår datorn gick sönder oxå. För den datorn var ett ihopplock av både min och Björns gamla datorn. Det var Pingy som hade gjort den. När datorn dog (hårddisken) kändes det trist på nå vis. Inte bara med tanke på det vi förlorade I datorn. Datorn var lixom det vi hade kvar av Pingy på nå vis.
.
Jag kände honom inte så väl men sista tiden umgicks vi en hel del med honom. Träffades ofta i garaget, tittade på film och så. Trots de så saknar man honom så mycket. Tänker massor på det. Och blippen.. Uscha vad trist att det blev såhär. Så unga människor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese - 2 september 2007 14:37

Skit på Dej. Säger jag snart. De bara jävlas jag bytt blogg öfr inte alls för länge sedan och nu börja denna skit blogg jävlas med mej VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska alltid allt jävlas med mej för de gå att skriva  inlägg men inge mera.. Hmmm jajaj..   Ho...

Av Therese - 1 september 2007 17:19

Ja du idag ha jag inte gjort mycke vare till birsta IGEN och kika lite va in på jobbet och ät . Så roligt att komma dit och träffa sin arbets kamrater... :-D   Nu ha vi iallafall flytta hem ENDAST sovrummet är kalrt där ha vi sove i natt i våra egna ...

Av Therese - 31 augusti 2007 11:35

Jag nu på för middagen ha jag prata med BM att jag inte hört nått från aurora gruppen. Hon tyckte de va konstigt och skickade dirsket en påminnelse remiss dit. :-)   Hon blev väldans brydd. :-o När jag va till läkaren den 8/8-07 så sa han åt mej att ...

Av Therese - 29 augusti 2007 12:45

Min graviditet - BF Sön 21 okt 2007 Uträkning utgår från dagens datum: Ons 29 aug 2007   Din graviditet startade Mån 15 jan 2007   Din menscykel är ca 28 dagar  Du blev gravid ungefär Mån 29 jan 2007 (ägglossningen)     Du har gått 226 fulla dagar av...

Av Therese - 29 augusti 2007 09:10

Inatt ha jag sove hundra gånger bättre än tidigare natt. Visst fortfarande en hård säng men mormor bytt ut madrassserna så de blev bättre.   Bebis i magen är väldigt lugn idag. inte ett ljud ha den gjort i från sej men den kör kanske igång fram mot ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards