Direktlänk till inlägg 19 augusti 2007

Sista dagen

Av Therese - 19 augusti 2007 10:01

VÄLKOMMEN TILL Therese Och Mickes NYA blogg.





Idag är de sista dagen på Mickes semster. De känns väldigt trist men vad ska man göra. De är bara att acceptera läget. :-(

Vi ska nog fara ut och handla mat idag och så dära. Sedan bli de lugna fisken för mej.


Igår ringde läkaren från Förlossningen till mej och medela att alla prover såg kanon bra ut. Att jag inte längre behöver oroa mej för att knodden ska komma tidigare-men de är ju inget han kan lova så klart. Han sa åt mej leva så normalt liv som möjligt. Men jag ska så klart tänka mej för.


Mina fogar är inte i topp trim men de är ju bara acceptera de ha de inte vare på hela tiden. Men jag tycker dom ha blive lite sämre.

Ha även fått så förbannad HALSBRÄNNA så de är inte klokt. Speciellt på kvällarna när jag ska sova. Ha skit svårt att somna och så dära. Hoppas BM ha nån bra idé mot halsbrännan.


Ska ju till BM på TORSDAG. De ska bli spännand och se vad hon ha att säga då. Tyvärr kan inte älsklingen följa med efter som han måste jobba. Men de gå nog bra ändå.


Under veckan ska Gisslins måleri höra av sej till mej för att börja renovera här hemma. Vi ska inte bo hemma så när renoveringen börja kan de hända att jag försvinner från datorn 1-2 veckor. Men de beror på vart vi ska bo.


Vi hämtade färgproverna till lgh:n i veckan så vi ha bestämmt oss för färger och så dära.

Va ju väldigt ljus färger men de duger tycker vi är de så att inte bli nöjd renovera vi och byter ut färgerna själv.


Micke sålt X-BOXEN.. Igår sålde min älskade sin X-BOX pga.att han tycker inte ha änvänder den så flitigt nu som han gjorde förut. Men jag tror att till hösten kommer han sakna den.


MAGEN


Mamman: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.


Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


Min graviditet - BF Sön 21 okt 2007
Uträkning utgår från dagens datum: Sön 19 aug 2007
  Din graviditet startade Mån 15 jan 2007
  Din menscykel är ca 28 dagar
  Du blev gravid ungefär Mån 29 jan 2007 (ägglossningen)
  
  Du har gått 216 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 31
  Du har gått 30 fulla veckor och 6 fulla dagar (v30+6)
  Du är i 7:e kalendermånaden
  Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), läs mer här
  Du är i trimester tre
  Du har 64 dagar kvar till förlossning










 
 
Ingen bild

CaKeNoRu

19 augusti 2007 12:08

Åhh härligt med en gravid mage! Saknar min..:) Lycka till med allt!

 
Ingen bild

Nudel

19 augusti 2007 13:45

Ringde doktorn nu i helgen ang provsvar då de inte var något allvarligt?
.
Mina prover visade inga som helst tecken på för tidig förlossning. Ändå kom bebis i v29. Tycker du ska fortsätat ta det lugnt och verkligen lyssna på din kropp.
.
Dom har ju "varnat" dig så mkt tidigare, Sagt att ni ska håller er från 6 osv.. Dom sa ju senast flrra veckan att du skulle hålla dig hemma i helgen. Dom varnar ju inte helt utan anledning. Att allt har blivit helt som det ska igen låter skumt. Kanske kroppen som spelar ett spratt?
.
Jag fick aldrig några varningar om för tidig födsel. De sa bara att jag skulle lyssna på min kropp. Gjorde de ont och jag fick sammandragningar skulle jag ta det lugnt. Tycker du borde göra detsamma.
.
Va jobbigt att du bytt blogg ;( Tycker "bloggargratis" är så krånglig.

 
Lotta

Lotta

19 augusti 2007 15:22

Hej! Hänger med jag =) Såg att min kommentar inte kom med tror jag på förra.. Knepigt att det inte funkar!
Skrev att jag såg er på marknaden igår (lördag)! Köpte ni nåt roligt? Gick det bättre med värken då?

http://ecin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese - 2 september 2007 14:37

Skit på Dej. Säger jag snart. De bara jävlas jag bytt blogg öfr inte alls för länge sedan och nu börja denna skit blogg jävlas med mej VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska alltid allt jävlas med mej för de gå att skriva  inlägg men inge mera.. Hmmm jajaj..   Ho...

Av Therese - 1 september 2007 17:19

Ja du idag ha jag inte gjort mycke vare till birsta IGEN och kika lite va in på jobbet och ät . Så roligt att komma dit och träffa sin arbets kamrater... :-D   Nu ha vi iallafall flytta hem ENDAST sovrummet är kalrt där ha vi sove i natt i våra egna ...

Av Therese - 31 augusti 2007 11:35

Jag nu på för middagen ha jag prata med BM att jag inte hört nått från aurora gruppen. Hon tyckte de va konstigt och skickade dirsket en påminnelse remiss dit. :-)   Hon blev väldans brydd. :-o När jag va till läkaren den 8/8-07 så sa han åt mej att ...

Av Therese - 29 augusti 2007 12:45

Min graviditet - BF Sön 21 okt 2007 Uträkning utgår från dagens datum: Ons 29 aug 2007   Din graviditet startade Mån 15 jan 2007   Din menscykel är ca 28 dagar  Du blev gravid ungefär Mån 29 jan 2007 (ägglossningen)     Du har gått 226 fulla dagar av...

Av Therese - 29 augusti 2007 09:10

Inatt ha jag sove hundra gånger bättre än tidigare natt. Visst fortfarande en hård säng men mormor bytt ut madrassserna så de blev bättre.   Bebis i magen är väldigt lugn idag. inte ett ljud ha den gjort i från sej men den kör kanske igång fram mot ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards